Bel ons gratis: +316 45 148 935

Geen verzendkosten bij 3 tegeltjes!

Het leukste cadeau om te geven!

Disclaimer voor De Tegeltjesfabriek

Coconut B.V. (Kamer van Koophandel: 69401128), hierna te noemen detegeltjesfabriek.nl, verleent u hierbij toegang tot https://www.detegeltjesfabriek.nl (“de Website”) en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Detegeltjesfabriek.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
detegeltjesfabriek.nl spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van detegeltjesfabriek.nl. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met detegeltjesfabriek.nl. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan detegeltjesfabriek.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij detegeltjesfabriek.nl. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van detegeltjesfabriek.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Onze tegeltjes worden door PostNL verzorgd

De Tegeltjes worden door heel Nederland (en daarbuiten) bezorgd.

Niet goed, geld terug!

Ben je niet tevreden? Laat het ons weten en je krijgt direct je geld terug.

100% Veilig Afrekenen met iDEAL

Veilig betalen met iDeal of Credit Card.